Горската кралица

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Горската кралица

Горската кралица
Горската кралица Помогни на Горксата кралица да спаси всички горски животни в тази онлайн логическа игра. Събери всички листа, за да отключиш магическия предмет и да спасиш животните във всяко едно ниво. Разменяй местата на елементите, за да ги групираш по три или повече в редица. Прекарай частите надолу, за да ги събереш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 3.6 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 2686670
Сребърен медал
Точки 1038594
Бронзов медал
Точки 907685
4
Точки 291055
5
Точки 272992
6
Точки 255502
Точки
Покажи още

Горската кралица

Играй онлайн Горската кралица (Forest Queen) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Горската кралица е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Горската кралица на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Горската кралица (Forest Queen) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Горската кралица може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Горската кралица не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Горската кралица е оценена с оценка 3.6 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от proton и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

rikondo
rikondo спечели 217563 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
ve19
ve19 спечели 100770 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat