Т

регистрация
Т-Рекс Ню Йорк Играй с тиранозавъра Рекс в Ню Йорк в тази екшън онлайн игра. Изяж достатъчно хора и унищожи всички цели с динозавъра, за да изпълниш мисиите в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Т-Рекс Ню Йорк

Играй онлайн Т-Рекс Ню Йорк (T-Rex NY) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Т-Рекс Ню Йорк е онлайн игра с тиранозавър рекс, динозаври, от категория Екшън.

Можеш да играеш Т-Рекс Ню Йорк на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Т-Рекс Ню Йорк (T-Rex NY) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Т-Рекс Ню Йорк не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Т-Рекс Ню Йорк е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа. Играта е добавена от jessie и е играна 52 пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat