Събери оръдията Пилешка защита

регистрация
Игри онлайн Игри с пилета

Събери оръдията Пилешка защита

Събери оръдията Пилешка защита
Събери оръдията Пилешка защита Това е онлайн игра, съчетание от два вида игри - сливане и защита. Пилешката армия се е запътила към твоя замък. Поданиците ти се нуждаят от твоята помощ, обедини оръдията, подобрявай замъка и го защити от пилетата. Множеството вълни от пилета ще завършат с водача на пилетата.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Събери оръдията Пилешка защита

Играй онлайн Събери оръдията Пилешка защита (Merge Cannon Chicken Defense) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Събери оръдията Пилешка защита е онлайн игра с пилета, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Събери оръдията Пилешка защита на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Събери оръдията Пилешка защита (Merge Cannon Chicken Defense) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Събери оръдията Пилешка защита може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Събери оръдията Пилешка защита не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Събери оръдията Пилешка защита е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от jessie и е играна 112 пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat