Уестърн пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Уестърн пасианс

Уестърн пасианс
Това е пасианс онлайн игра с тематика от дивия запад. Твоята задача е да местиш картите и да ги подредиш в правилния ред и менящ се цвят. В края постави всички карти в основните места по бои от асо до поп. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 3.3 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 980
Сребърен медал
Точки 975
Бронзов медал
Точки 970
4
Точки 965
5
Точки 950
6
Точки 945
Точки
Покажи още

Уестърн пасианс

Играй онлайн Уестърн пасианс (Western Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уестърн пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Уестърн пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уестърн пасианс (Western Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Уестърн пасианс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Уестърн пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уестърн пасианс е оценена с оценка 3.3 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
damqnov спечели 910 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
eli90909 спечели 910 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
GaRoNi
GaRoNi спечели 940 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat