Паркирай си колата

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Паркирай си колата

Паркирай си колата
Управлявай колата и я паркирай на указаното място в тази онлайн игра. Избягвай препятсвията по пътя и стигни до маркираното място за паркиране без да разбиеш колата. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за управление на колата. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 2823
Сребърен медал
Точки 2767
Бронзов медал
Точки 2762
4
Точки 2733
5
Точки 2562
6
Точки 1852
Точки
Покажи още

Паркирай си колата

Играй онлайн Паркирай си колата (Park Your Car) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Паркирай си колата е онлайн игра с коли, паркинг, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Паркирай си колата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Паркирай си колата (Park Your Car) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Паркирай си колата може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Паркирай си колата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Паркирай си колата е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 371 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
The_eva_s спечели 1151 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
blade
blade спечели 2733 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
dinko1 спечели 2562 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat