Изтрий една част 2

регистрация
Игри онлайн загадки с рисуване игри

Изтрий една част 2

Направи любима
Гласувай: 
 3.8 5 (5 гласа)

Изтрий една част 2

Изтрий една част 2 Това е забавна онлайн игра с много логически задачи за разрешаване. Твоята задача е да изтриеш една част от картинката, за да разрешиш проблема във всяко едно ниво от играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Изтрий една част 2

qrcode Играй онлайн Изтрий една част 2 (Delete One Part 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изтрий една част 2 е онлайн игра с загадки с рисуване, посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Изтрий една част 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изтрий една част 2 (Delete One Part 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Изтрий една част 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изтрий една част 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изтрий една част 2 е оценена с оценка 3.8 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 2 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg