Ледена кралица

регистрация
Игри онлайн Зимни игри

Ледена кралица

Ледена кралица Това е увлекателна приключенска игра в един свят на лед и снят. Завърши всичките нива, докато събираш сладоледи и сладости. Потопи се в света на Ледената кралица, докато си проправяш път през всяко едно ниво и преодоляваш препятсвията в играта.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Ледена кралица

Играй онлайн Ледена кралица (Ice Queen) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ледена кралица е онлайн игра с зимни, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ледена кралица на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ледена кралица (Ice Queen) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ледена кралица може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Ледена кралица не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ледена кралица е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 292 пъти.

Избрани игри

Последни събития

temptation
temptation добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat