Бръмбър пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Бръмбър пасианс

Бръмбър пасианс
Това е онлайн пасианс игра от тип паяк с отворени карти. Твоята задача в играта е да подредиш всички карти от една боя по низходящ ред. Можеш да местиш единични карти или колони от карти, които вече са подредени.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 63020
Сребърен медал
Точки 62825
Бронзов медал
Точки 7090
4
Точки 260
5
Точки 130
Точки

Бръмбър пасианс

Играй онлайн Бръмбър пасианс (Beetle Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бръмбър пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Бръмбър пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бръмбър пасианс (Beetle Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Бръмбър пасианс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Бръмбър пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бръмбър пасианс е оценена с оценка 3 от 5 с 4 гласа и е играна 547 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
bubeto_73 спечели 63020 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
bubeto_73 спечели 62270 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
elizabethd
elizabethd спечели 62825 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat