Срежи въжето Магия

регистрация
Игри онлайн Срежи въжето игри

Срежи въжето Магия

Срежи въжето Магия Срежи въжето в играта и нахрани чудовището в тази логическа онлайн игра с магия. Реши магическите логически задачи в играта и събери всички звезди за максимален брой точки.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 2 5 (1 глас)

Срежи въжето Магия

Играй онлайн Срежи въжето Магия (Cut the Rope Magic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Срежи въжето Магия е онлайн игра с срежи въжето, физика, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Срежи въжето Магия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Срежи въжето Магия (Cut the Rope Magic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Срежи въжето Магия може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Срежи въжето Магия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Срежи въжето Магия е оценена с оценка 2 от 5 с 1 гласа и е играна 220 пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat