Балончетата на маите

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Балончетата на маите

Балончетата на маите
Комбинирай балончетата на маите по цветове, за да изчистиш полето в играта. Изстреляй балончетата и бъди точен, за да уцелиш балончета със същия цвят. Можеш да запишеш резутата в края на играта

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 4 5 (11 гласа)
Златен медал
Точки 476900
Сребърен медал
Точки 472370
Бронзов медал
Точки 463540
4
Точки 458620
5
Точки 430370
6
Точки 385720
Точки
Покажи още

Балончетата на маите

Играй онлайн Балончетата на маите (Maya Bubbles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Балончетата на маите е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Балончетата на маите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Балончетата на маите (Maya Bubbles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Балончетата на маите може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Балончетата на маите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Балончетата на маите е оценена с оценка 4 от 5 с 11 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

docs
docs спечели 41140 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
anni спечели 463540 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
anni спечели 455440 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat