Майска зума

регистрация
Игри онлайн Зума игри

Майска зума

Майска зума
Това е игра на зума с тематика от времето на майската цивилизация. Стреяй и комбинирай цветните топки по групи от три или повече. Бъди внимателен и не допускай веригата от топки да стигне до края на пътеката или ще загубиш играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.2 5 (12 гласа)
Златен медал
Точки 59505
Сребърен медал
Точки 54490
Бронзов медал
Точки 50475
4
Точки 29810
5
Точки 26850
6
Точки 23360
Точки
Покажи още

Майска зума

Играй онлайн Майска зума (Maya Zuma) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Майска зума е онлайн игра с зума, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Майска зума на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майска зума (Maya Zuma) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Майска зума може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Майска зума не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Майска зума е оценена с оценка 3.2 от 5 с 12 гласа и е играна 812 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
anni спечели 29810 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
Marria спечели 8325 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
docs
docs спечели 8500 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat