Камък ножица хартия Онлайн

регистрация
Игри онлайн Приложения

Камък ножица хартия Онлайн

Камък ножица хартия Онлайн Камък ножица хартия Онлайн Камък ножица хартия Онлайн е мобилна игра подобна на популярната ICQ игра. Тази игра е комбинация от подобна на шах игра на дъска и игра на камък ножица хартия. В играта разполагаш с войници, които трябва да използваш, за да победиш противника. Можеш да местиш своите войници и да нападаш противниците. За да победиш даден противник, трябва да го победиш в игра на камък ножица хартия. Крайната цел в играта е да откриеш противниковото знаме. Можеш да играеш играта на мобилно устройство с Android. Видео упътване

PlayStore

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Камък ножица хартия Онлайн

Камък ножица хартия Онлайн (Rock Paper Scissors Online) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Камък ножица хартия Онлайн е игра приложение за мобилни устройства с камък ножица хартия, icq игри, мобилни, от категория Приложения.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Камък ножица хартия Онлайн (Rock Paper Scissors Online) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Камък ножица хартия Онлайн може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Използвай връзките в описанието на играта, за да инсталираш играта на устройство с Android или iOS.

Играта Камък ножица хартия Онлайн е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 110 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat