Вещицата на балончетата Предание

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Вещицата на балончетата Предание

Вещицата на балончетата Предание
Присъедини се към вещицата на балончетата в тази онлайн логическа игра. Комбинирай балончетата по цветове и изчисти игралното поле в играта. Имаш ограничен брой топки във всяко ниво, опитай се да бъдеш точен и да завършиш нивото с възможно най-малко брой ходове. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 912000
Сребърен медал
Точки 577410
Бронзов медал
Точки 539600
4
Точки 517920
5
Точки 498740
6
Точки 463980
Точки
Покажи още

Вещицата на балончетата Предание

Играй онлайн Вещицата на балончетата Предание (Bubble Witch Saga) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Вещицата на балончетата Предание е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Вещицата на балончетата Предание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Вещицата на балончетата Предание (Bubble Witch Saga) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Вещицата на балончетата Предание може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Вещицата на балончетата Предание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Вещицата на балончетата Предание е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 223 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
DeHuTy спечели 463980 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Kami75rr спечели 415520 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
dinko1 спечели 156780 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat