Изтрий го

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 3.2 5 (8 гласа)

Изтрий го

Изтрий го Това е забавна онлайн игра с рисунки и много логически задачи за разрешаване. Твоята задача е да изтриеш част от картинката, за да разрешиш проблема във всяко едно ниво от играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Изтрий го

qrcode Играй онлайн Изтрий го (Erase It) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изтрий го е онлайн игра с загадки с рисуване, посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Изтрий го на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изтрий го (Erase It) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Изтрий го може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изтрий го не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изтрий го е оценена с оценка 3.2 от 5 с 8 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Abigail
Abigail добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
Abigail
Abigail гласува за играта с 3 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
Mindy_899437
Mindy_899437 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg