Открит космос Арканоид

регистрация
Игри онлайн Арканоид игри

Открит космос Арканоид

Открит космос Арканоид
Играй в тази класическа арканоид игра в открития космос. Твоята цел в играта е да унищожиш всички блокчета с топката. Движи платформата в основа и не позволявай на топката да премине.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 3.3 5 (8 гласа)
Златен медал
Точки 368572
Сребърен медал
Точки 363248
Бронзов медал
Точки 322721
4
Точки 220557
5
Точки 161988
6
Точки 51702
Точки
Покажи още

Открит космос Арканоид

Играй онлайн Открит космос Арканоид (Outer Space Arkanoid) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Открит космос Арканоид е онлайн игра с арканоид, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Открит космос Арканоид на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Открит космос Арканоид (Outer Space Arkanoid) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Открит космос Арканоид може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Открит космос Арканоид не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Открит космос Арканоид е оценена с оценка 3.3 от 5 с 8 гласа и е играна 331 пъти.

Избрани игри

Последни събития

margoto_777
margoto_777 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
elizabethd
elizabethd спечели 322721 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
dinko1 спечели 368572 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat