Плъзни лама Онлайн

регистрация
Игри онлайн ICQ игри

Плъзни лама Онлайн

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (18 гласа)

Плъзни лама Онлайн

Плъзни лама Онлайн Играй популярната ICQ игра Slide a Lama онлайн с приятел или случайни играчи от цял свят. Целта в играта е да подредиш редица от три или повече еднакви блокчета. Направи повече точки от противниковия отбор и спечели.

Избери с мишката мястото, на което да поставиш блокчето. Видео упътване

Плъзни лама Онлайн

Играй онлайн Плъзни лама Онлайн (Slide a Lama Online) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Плъзни лама Онлайн е онлайн игра с icq игри, в мрежа, комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Плъзни лама Онлайн на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плъзни лама Онлайн (Slide a Lama Online) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Плъзни лама Онлайн не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Плъзни лама Онлайн е оценена с оценка 4.6 от 5 с 18 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

DarthMan
DarthMan добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
Zetor
Zetor добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg