Плъзни лама Онлайн

регистрация
Игри онлайн ICQ игри

Плъзни лама Онлайн

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.2 5 (61 гласа)

Плъзни лама Онлайн

Плъзни лама Онлайн Играй популярната ICQ игра Slide a Lama онлайн с приятел или случайни играчи от цял свят. Целта в играта е да подредиш редица от три или повече еднакви блокчета. Направи повече точки от противниковия отбор и спечели.

- играе се с мишката
Видео упътване

Плъзни лама Онлайн

Играй онлайн Плъзни лама Онлайн (Slide a Lama Online) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Плъзни лама Онлайн е онлайн игра с icq игри, в мрежа, комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Плъзни лама Онлайн на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плъзни лама Онлайн (Slide a Lama Online) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Плъзни лама Онлайн не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Плъзни лама Онлайн е оценена с оценка 4.2 от 5 с 61 гласа и е играна 18K пъти.

Последни събития

Без аватар
Pepi_3008 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 месеца
Driver_Kaldie
Driver_Kaldie гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца
Driver_Kaldie
Driver_Kaldie добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg