Скачаща жаба

регистрация
Игри онлайн Игри с жаби

Скачаща жаба

Скачаща жаба
Това е проста и забавна игра с подскачаща жаба. Чудил ли си се някога какво представлява живота на една жаба? В тази игра можеш да бъдеш част от него и да скачаш с жабата. Трябва да се научиш да правиш подскоци с определена дължина, за да се приземиш където искаш. Ако се приземиш във водата, играта ще приключи. Целта в играта е да стигнеш колкото се може по-надалеко.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 24218
Сребърен медал
Точки 19455
Бронзов медал
Точки 19422
4
Точки 16624
5
Точки 16199
6
Точки 10196
Точки
Покажи още

Скачаща жаба

Играй онлайн Скачаща жаба (Frog Jumper) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скачаща жаба е онлайн игра с жаби, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скачаща жаба на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скачаща жаба (Frog Jumper) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скачаща жаба може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Скачаща жаба не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скачаща жаба е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 141 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 19455 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 16624 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
elizabethd
elizabethd спечели 8931 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat