Маймунски балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Маймунски балончета

Маймунски балончета
Това е онлайн игра с балончета и малка сладка маймунка. Целта в играта е да изстреляш цветните балончета и да ги групираш по цветове. Топкита ще бъдат отстранени, ако след изстрела поне три от един и същ цвят са една до друга.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.1 5 (11 гласа)
Златен медал
Точки 283680
Сребърен медал
Точки 280770
Бронзов медал
Точки 278510
4
Точки 277550
5
Точки 274840
6
Точки 273510
Точки
Покажи още

Маймунски балончета

Играй онлайн Маймунски балончета (Monkey Bubbles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маймунски балончета е онлайн игра с балончета, маймуни, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маймунски балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маймунски балончета (Monkey Bubbles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маймунски балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Маймунски балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маймунски балончета е оценена с оценка 3.1 от 5 с 11 гласа и е играна 954 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Marria спечели 129390 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
sindi12 спечели 2920 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
marc06
marc06 спечели 34750 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat