Пирамида Клондайк

регистрация
Игри онлайн Пирамида пасианс игри

Пирамида Клондайк

Пирамида Клондайк
Пирамида Клондайк Това е онлайн логическа игра на пасианс пирамида Клондайк. Целта в играта е да премахнеш всички карти от полето. Можеш да премахваш двойки карти, сумата на които прави 13.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 3 5 (13 гласа)
Златен медал
Точки 41996
Сребърен медал
Точки 38967
Бронзов медал
Точки 34952
4
Точки 34266
5
Точки 33370
6
Точки 32710
Точки
Покажи още

Пирамида Клондайк

Играй онлайн Пирамида Клондайк (Pyramid Klondike) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пирамида Клондайк е онлайн игра с пирамида пасианс, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пирамида Клондайк на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пирамида Клондайк (Pyramid Klondike) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пирамида Клондайк може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пирамида Клондайк не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пирамида Клондайк е оценена с оценка 3 от 5 с 13 гласа и е играна 184 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Katq
Katq спечели 32484 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
anni спечели 41996 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
dinko1 спечели 38967 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat