Слънцето за вампира 3

регистрация
Игри онлайн Вампири игри

Слънцето за вампира 3

Слънцето за вампира 3
Слънцето за вампира 3 Играта с вампира, чието единствено желание е да види слънцето, продължава в тази трета част. Твоята задача в играта е да преминеш през замъка и да сбъднеш мечтата на вампира. Събирай монетите по пътя за бонус точки в играта.

Използвай стрелките за движение. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (9 гласа)

Слънцето за вампира 3

Играй онлайн Слънцето за вампира 3 (The Sun for the Vampire 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Слънцето за вампира 3 е онлайн игра с вампири, слънцето за вампира, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Слънцето за вампира 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Слънцето за вампира 3 (The Sun for the Vampire 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Слънцето за вампира 3 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Слънцето за вампира 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Слънцето за вампира 3 е оценена с оценка 4 от 5 с 9 гласа и е играна 714 пъти.

Избрани игри

Последни събития

hybrian
hybrian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
hybrian
hybrian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 4 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat