Шумен рок

регистрация
Шумен рок
Семейство Шумникови ще направи рок банда и ще свири шумна музика в тази онлайн игра. Присъедини се към Линкълн и неговите сестри от Къщата на Шумникови и се забавлявай с рок музиката. Събирай ноти и ги използвай, за да отключиш нови членове за рок групата и нови подобрения. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.8 5 (9 гласа)
Златен медал
Точки 7038
Сребърен медал
Точки 6678
Бронзов медал
Точки 5925
4
Точки 3345
5
Точки 504
6
Точки 334
Точки
Покажи още

Шумен рок

Играй онлайн Шумен рок (Rockin Out Loud) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Шумен рок е онлайн игра с къщата на шумникови, музика, никелодеон, анимационни герои, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Шумен рок на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Шумен рок (Rockin Out Loud) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Шумен рок може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Шумен рок не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Шумен рок е оценена с оценка 3.8 от 5 с 9 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 ден
Без аватар
dj_flash спечели 334 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
GaRoNi
GaRoNi спечели 126 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat