Пасианс Клондайк

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Пасианс Клондайк

Пасианс Клондайк
Това е класическа пасианс игра онлайн от вид Клондайк. Тази игра ще предизвика твоята бърза мисъл. Опитай се да подредиш картите в основните клетки по цветове. За целта можеш да местиш картите, като ги поставяш последователно по менящ се цвят. Отвори всички скрити карти и подреди всички бои от асо до поп в основните колони. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 10589
Сребърен медал
Точки 10167
Бронзов медал
Точки 10049
5
Точки 9959
6
Точки 9864
Точки
Покажи още

Пасианс Клондайк

Играй онлайн Пасианс Клондайк (Solitaire Klondike) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс Клондайк е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пасианс Клондайк на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс Клондайк (Solitaire Klondike) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пасианс Клондайк може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пасианс Клондайк не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс Клондайк е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
cv999 спечели 8963 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 20 часа
Без аватар
cv999 спечели 9556 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
cv999 спечели 9623 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat