Тотемия прокълнати топки

регистрация
Игри онлайн Зума игри

Тотемия прокълнати топки

Тотемия прокълнати топки
Тотемия прокълнати топки Играй с тотемите и спри веригата от прокълнати топки в тази онлайн зума игра. Изстреляй топките и ги комбинирай по цветове, за да ги спреш преди да стигнат до тайната зала. В играта има бонуси, които ще ти помогнат да спреш топките. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)
Златен медал
Точки 383000
Сребърен медал
Точки 378275
Бронзов медал
Точки 366565
4
Точки 362965
5
Точки 361640
6
Точки 352220
Точки
Покажи още

Тотемия прокълнати топки

Играй онлайн Тотемия прокълнати топки (Totemia Cursed Marbles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Тотемия прокълнати топки е онлайн игра с зума, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Тотемия прокълнати топки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Тотемия прокълнати топки (Totemia Cursed Marbles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Тотемия прокълнати топки може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Тотемия прокълнати топки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Тотемия прокълнати топки е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 347590 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 14 часа
marc06
marc06 спечели 366565 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
marc06
marc06 спечели 358085 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat