Перфектно пиано

регистрация
Игри онлайн Музикални игри

Перфектно пиано

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Перфектно пиано

Перфектно пиано
Тази игра ще изпробва твоите умения и ще ти помогне да се отпуснеш с хубава музика. Можеш да използваш само един пръст, за да свириш музика в тази онлайн игра. Трябва да натиснеш черните клавиши в ритъма на песента. Натисни клавишите в долната част на екрана, за да получиш максимален резултат. Целта във всяка една песен е да получиш три звезди. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката или съответните букви от клаувиетурата за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 69320
Сребърен медал
Точки 7107
Бронзов медал
Точки 4574
4
Точки 2283
5
Точки 1695
6
Точки 1293
7
Точки 1096
8
Bi
Точки 1081
9
A19
Точки 773
10
Точки 597
Точки
Покажи още

Перфектно пиано

qrcode Играй онлайн Перфектно пиано (Perfect Piano) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Перфектно пиано е онлайн игра с музика, умения, пиано, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Перфектно пиано на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Перфектно пиано (Perfect Piano) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Перфектно пиано може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Перфектно пиано не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Перфектно пиано е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

GaRoNi
GaRoNi спечели 225 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
taca68 спечели 4574 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
Scarlxrd спечели 346 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg