Цветна градина

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Цветна градина

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.6 5 (5 гласа)

Цветна градина

Цветна градина
Цветна градина Това е логическа онлайн игра с комбиниране на цветя. Гмурни се в цветната градина и придружи Люси в нейните вълнуващи приключения. Комбинирай поне три цветя, за да ги събереш. Вземи колкото се може повече, за да получиш повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 716820
Сребърен медал
Точки 366340
Бронзов медал
Точки 322480
4
Точки 202780
5
Точки 179200
6
Точки 168760
Точки
Покажи още

Цветна градина

Играй онлайн Цветна градина (Garden Bloom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Цветна градина е онлайн игра с комбиниране, цветя, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Цветна градина на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Цветна градина (Garden Bloom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Цветна градина може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Цветна градина не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Цветна градина е оценена с оценка 4.6 от 5 с 5 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
antog спечели 39100 точки (34 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
sindi12 спечели 55900 точки (26 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
MILKSHAKE123 спечели 64360 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg