Последна фантазия 5

регистрация
Игри онлайн Класически игри

Последна фантазия 5

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Последна фантазия 5

Последна фантазия 5 Това е средновековна фантастична ролева игра разработена като част от поредицата Final Fantasy през 1992. Играта започва със странника Братц, който разследва паднал метеор. Там той открива няколко героя, един от който му разкрива опасността, която грози четирите кристала, които управляват елементите на света. Тези кристали действат като печат на зъл магьосник. Братц и неговите другари трябва да опазят кристалите от влиянието на магьосника и да предотвратят неговото освобождаване.

- играе се с мишката
Видео упътване

Последна фантазия 5

Играй онлайн Последна фантазия 5 (Final Fantasy V) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Последна фантазия 5 е онлайн игра с класически, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Последна фантазия 5 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Последна фантазия 5 (Final Fantasy V) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Последна фантазия 5 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Последна фантазия 5 е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 632 пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg