Принца на Персия

регистрация
Игри онлайн Класически игри

Принца на Персия

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Принца на Персия

Принца на Персия Играй класическата игра Принца на Персия и помогни на принца да победи везира в играта. Премини през препятсвията и използвай своята персийска сабя, за да победиш враговете в играта.

Използвай стрелките за движение, Z и X. Видео упътване

Принца на Персия

Играй онлайн Принца на Персия (Prince of Persia) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принца на Персия е онлайн игра с класически, принца на персия, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Принца на Персия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принца на Персия (Prince of Persia) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Принца на Персия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принца на Персия е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg