3D пасианс

регистрация
3D пасианс
Потопи се в една класическа пасианс игра на карти с 3D графика. Действието се развива в мистериозен древен храм. Твоята задача е да преместиш картите в четирите основни колони, като ги подредиш по цвят и възходящ ред от асо до поп. На игралното поле можеш да подреждаш картите по низходящ ред и менящ се цвят. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 8830
Сребърен медал
Точки 8798
Бронзов медал
Точки 8667
4
Точки 7476
5
Точки 7174
6
Точки 6780
Точки
Покажи още

3D пасианс

Играй онлайн 3D пасианс (3D Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. 3D пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш 3D пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта 3D пасианс (3D Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта 3D пасианс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта 3D пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта 3D пасианс е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 2051 точки (27 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
eli90909 спечели 5583 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
eli90909 спечели 5062 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat