Комбиниране в градината 3D

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Комбиниране в градината 3D

Направи любима
5
Гласувай: 
 3.8 5 (7 гласа)

Комбиниране в градината 3D

Комбиниране в градината 3D
Потопи се в красивата градина в тази онлайн логическа игра с комбиниране. Съчетай цвятята по цветове в редица и направи колкото се може повече точки. Можеш да обръщаш цветята. Използвай различни предмети и бонуси и се опитай да направиш верижни реакции. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 862600
Сребърен медал
Точки 816920
Бронзов медал
A19
Точки 756780
4
Точки 741740
5
Точки 684900
6
Точки 647020
Точки
Покажи още

Комбиниране в градината 3D

qrcode Играй онлайн Комбиниране в градината 3D (Garden Match 3D) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Комбиниране в градината 3D е онлайн игра с комбиниране, цветя, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Комбиниране в градината 3D на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Комбиниране в градината 3D (Garden Match 3D) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Комбиниране в градината 3D може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Комбиниране в градината 3D не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Комбиниране в градината 3D е оценена с оценка 3.8 от 5 с 7 гласа и е играна 871 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 684900 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
sindi12 спечели 316440 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
sindi12 спечели Сребърна монета
Харесва миПредмети преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg