Дрифт купа състезание

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Дрифт купа състезание

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)

Дрифт купа състезание

Дрифт купа състезание
Дрифт купа състезание Включи се в състезанието с дрифт в тази онлайн състезателна игра с коли. Покажи своите умения в различни писти на сняг, пясък и други настилни. Печели монети във всяко състезание и ги използвай за подобряване на твоята кола. Можеш да отключиш шест различни коли, всяка от които с различни характеристики. Завърши в първите три позиции, за да продължиш напред в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 14000
Златен медал
Точки 14000
Златен медал
Точки 14000
Златен медал
Точки 14000
Златен медал
Точки 14000
Сребърен медал
Точки 7165
Бронзов медал
Точки 5833
4
Точки 3166
5
Точки 2667
6
dan
Точки 1333
Точки
Покажи още

Дрифт купа състезание

qrcode Играй онлайн Дрифт купа състезание (Drift Cup Racing) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дрифт купа състезание е онлайн игра с коли, дрифт, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Дрифт купа състезание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дрифт купа състезание (Drift Cup Racing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Дрифт купа състезание може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дрифт купа състезание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дрифт купа състезание е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
jaz15 спечели 167 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 11 часа
Без аватар
jlmxxyvlcoaltc спечели 833 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
wmvenrupeaftou спечели 500 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg