Огнен ритник

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 4.1 5 (11 гласа)

Огнен ритник

Огнен ритник
Упражнявай твоите умения по свободни удари в тази онлайн футболна игра. Опитай се да спечелиш колкото се може повече точки за 60 секунди. Изчакай най-добрия момент и насочи топката в целта, за да получиш повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 8290
Сребърен медал
Точки 6890
Бронзов медал
Точки 5770
4
Точки 5320
5
Точки 4930
6
Точки 3150
7
Точки 2960
8
Точки 2830
9
Точки 2760
10
Точки 2600
Точки
Покажи още

Огнен ритник

qrcode Играй онлайн Огнен ритник (Blaze Kick) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Огнен ритник е онлайн игра с свободни удари, футбол, умения, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Огнен ритник на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Огнен ритник (Blaze Kick) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Огнен ритник може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Огнен ритник не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Огнен ритник е оценена с оценка 4.1 от 5 с 11 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

docs
docs спечели 2960 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
avignon75 спечели 2280 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
taca68 спечели 30 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg