Зомби мисия X

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.1 5 (8 гласа)

Зомби мисия X

Зомби мисия X Двамата герои продължават зомби мисията в тази зимна част от серията игри. Тук ще се сблъскате с още по-предизвикателни зомбита, капани и проблеи за разрешаване. Зомбитата са инфектирали различни зони и вие трябва да спасите пленниците и дисковете с ценни данни, с които човечеството може да оцелее. Можете да използваш различни оръжия, за да спреш противниците. Вашата задача е да си съдействате с вашите приятели и да решите заедно логическите загадки и да елиминирате противниците.

Играч 1 използва стрелките за управление и L за стрелба. Играч 2 използва W, A, S, D за движение и F за стрелба. Видео упътване

Зомби мисия X

Играй онлайн Зомби мисия X (Zombie Mission X) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби мисия X е онлайн игра с съдействие, зомби, зимни, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зомби мисия X на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби мисия X (Zombie Mission X) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зомби мисия X не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби мисия X е оценена с оценка 3.1 от 5 с 8 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 9 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg