Зомби мисия 10

регистрация
Игри онлайн Зомби мисия игри

Зомби мисия 10

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.1 5 (7 гласа)

Зомби мисия 10

Зомби мисия 10 Двамата герои продължават зомби мисията в тази десета част от серията игри. Тук ще се сблъскате с още по-предизвикателни зомбита, капани и проблеи за разрешаване. Зомбитата са инфектирали различни зони и вие трябва да спасите пленниците и дисковете с ценни данни, с които човечеството може да оцелее. Можете да използваш различни оръжия, за да спреш противниците. Вашата задача е да си съдействате с вашите приятели и да решите заедно логическите загадки и да елиминирате противниците.

Играч 1 използва стрелките за управление и L за стрелба. Играч 2 използва W, A, S, D за движение и F за стрелба. Видео упътване

Зомби мисия 10

Играй онлайн Зомби мисия 10 (Zombie Mission 10) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби мисия 10 е онлайн игра с зомби мисия, съдействие, зомби, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зомби мисия 10 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби мисия 10 (Zombie Mission 10) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зомби мисия 10 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби мисия 10 е оценена с оценка 3.1 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
pincheguay добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg