Цветна форма

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Цветна форма

Цветна форма
Подхвърляй цветната форма внимателно и я прекарай през препятсвията в тази онлайн игра. Можеш да преминеш през предметите, само когато цветът е същия като формата. Когат удариш цветна топка, тя ще смени твоята форма и цвят. Събирай звезди и спечели допълнителни точки. Покажи своите умения и се опитай да стигнеш колкото се може по-нависоко. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
7
Гласувай: 
 4.5 5 (10 гласа)

Цветна форма

Играй онлайн Цветна форма (Color Shape) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Цветна форма е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Цветна форма на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Цветна форма (Color Shape) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Цветна форма може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Цветна форма не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Цветна форма е оценена с оценка 4.5 от 5 с 10 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

vire
vire спечели 4 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
vire
vire спечели 2 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Nnochnn
Nnochnn спечели 7 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat