Плодов взрив

регистрация
Направи любима
7
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Плодов взрив

Плодов взрив
Игай във фермата и събирай плодове в тази онлайн логическа игра. Работата във фермата не е лесна, някой трябва да събере всички плодове и да ги подреди по вид. Твоята задача в тази игра е да събереш необходимите плодове, за да завършиш всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1083301
Сребърен медал
Точки 965251
Бронзов медал
Точки 921251
4
Точки 906700
5
Точки 899451
6
Точки 871900
Точки
Покажи още

Плодов взрив

Играй онлайн Плодов взрив (Fruit Blast) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Плодов взрив е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Плодов взрив на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плодов взрив (Fruit Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Плодов взрив може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Плодов взрив не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Плодов взрив е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
damqnov спечели 230200 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
marc06
marc06 спечели 431250 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
rikondo
rikondo спечели 410950 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg