Умни балончета Коледно издание

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Умни балончета Коледно издание

Умни балончета Коледно издание
Играй и комбинирай умните балончета по цветове в това коледно издание на тази логическа игра. Бъди точен и изчисти полето от балончетата, като се опиташ да достигнеш колкото се може по-висок резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 1 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 1262515
Сребърен медал
Точки 911765
Бронзов медал
Точки 784080
4
Точки 728420
5
Точки 693755
6
Точки 497025
Точки
Покажи още

Умни балончета Коледно издание

Играй онлайн Умни балончета Коледно издание (Smarty Bubbles Xmas Edition) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Умни балончета Коледно издание е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Умни балончета Коледно издание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Умни балончета Коледно издание (Smarty Bubbles Xmas Edition) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Умни балончета Коледно издание може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Умни балончета Коледно издание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Умни балончета Коледно издание е оценена с оценка 1 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

OldTop
OldTop добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 18 часа
OldTop
OldTop спечели 71000 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 18 часа
Без аватар
dinko1 спечели 784080 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 23 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat