Класически пасианс Великден

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Класически пасианс Великден

Класически пасианс Великден
Класически пасианс Великден Това е класическа пасианс игра с карти с великденска тематика. Целта в играта е да се преместят всички карти в четирите основи, подредени по боя и ред от асо до поп. На игралното поле картите могат да бъдат подреждани по низходящ ред и менящ се цвят. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.6 5 (3 гласа)

Класически пасианс Великден

Играй онлайн Класически пасианс Великден (Solitaire Classic Easter) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Класически пасианс Великден е онлайн игра с пасианс, карти, великден, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Класически пасианс Великден на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Класически пасианс Великден (Solitaire Classic Easter) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Класически пасианс Великден може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Класически пасианс Великден не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Класически пасианс Великден е оценена с оценка 3.6 от 5 с 3 гласа и е играна 643 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 спечели 955 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
PLamenna
PLamenna спечели 910 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Kami75rr спечели 980 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat