Нинджа герои

регистрация
Игри онлайн Игри със стрелба

Нинджа герои

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Нинджа герои

Нинджа герои Това е екшън игра със стрелба, където поемаш управлението над отряд от професионални нинджи. В играта има различни видове герои, с които можеш да играеш. Действието се развива в красива ориенталска градина. Можеш да отключваш различни умения и да събираш звезди, за да отключиш нови оръжия.

Използвай W, A, S, D за движение, мишката за стрелба. Видео упътване

Нинджа герои

Играй онлайн Нинджа герои (Ninja Clash Heroes) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Нинджа герои е онлайн игра с стрелба, първо лице, нинджа, io игри, от категория Екшън.

Можеш да играеш Нинджа герои на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Нинджа герои (Ninja Clash Heroes) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Нинджа герои не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Нинджа герои е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg