Великденски балончета

регистрация
Игри онлайн Великденски игри

Великденски балончета

Великденски балончета
Забавлявай се с балончетата и заека в тази великденска игра с много цветни яйца. Комбинирай яйцата по цветове и достигни целта във всяко ниво, за да продължиш напред в играта. Опитай се да достигнеш колкото се може по-висок резултат.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 2.6 5 (10 гласа)
Златен медал
Точки 32419
Сребърен медал
Точки 24780
Бронзов медал
Точки 23956
4
Точки 21774
5
Точки 21292
6
Точки 21206
Точки
Покажи още

Великденски балончета

Играй онлайн Великденски балончета (Easter Bubble) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Великденски балончета е онлайн игра с великден, балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Великденски балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Великденски балончета (Easter Bubble) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Великденски балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Великденски балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Великденски балончета е оценена с оценка 2.6 от 5 с 10 гласа и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

paralelen
paralelen спечели 30429 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 часа
paralelen
paralelen спечели 21191 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
anni спечели 252 точки (30 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat