Червен стикман Бойна пръчка

регистрация
Игри онлайн Стикмен игри

Червен стикман Бойна пръчка

Направи любима
Гласувай: 
 4.0 5 (11 гласа)

Червен стикман Бойна пръчка

Червен стикман Бойна пръчка
Червен стикман Бойна пръчка Червения стикман е тук със своето оръжие в тази онлайн екшън игра. Тичай и скачай с червения герой, докато избягваш препятсвията и побеждаваш враговете. Събери ключовете и стигни до изхода на играта.

Използвай стрелките за движение, space за удар. Видео упътване

Червен стикман Бойна пръчка

qrcode Играй онлайн Червен стикман Бойна пръчка (Red Stickman Fighting Stick) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Червен стикман Бойна пръчка е онлайн игра с стикмен, платформи, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Червен стикман Бойна пръчка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Червен стикман Бойна пръчка (Red Stickman Fighting Stick) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Червен стикман Бойна пръчка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Червен стикман Бойна пръчка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Червен стикман Бойна пръчка е оценена с оценка 4.0 от 5 с 11 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

miles
miles гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 7 месеца
ludmila
ludmila гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 10 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg