Зайци волкан паника

регистрация
Игри онлайн Игри със зайци

Зайци волкан паника

Зайци волкан паника Заешкият остров се тресе от изригването на вулкана в тази онлайн игра. Остани невредим колкото се може по дълго, докато си проправяш път по разпадащата се земя, преди другите зайци да те повлекат със себе си. Събирай бонуси и прегради пътя на другите играчи, за да ги накараш да паднат първи.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 3.3 5 (3 гласа)

Зайци волкан паника

Играй онлайн Зайци волкан паника (Rabbids Volcano Panic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зайци волкан паника е онлайн игра с зайци, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зайци волкан паника на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зайци волкан паника (Rabbids Volcano Panic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Зайци волкан паника може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Зайци волкан паника не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зайци волкан паника е оценена с оценка 3.3 от 5 с 3 гласа и е играна 259 пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat