Храма на маймуноптицата

регистрация
Игри онлайн Шантави рисунки игри

Храма на маймуноптицата

Храма на маймуноптицата Присъедини се към Порки и Дафи в храма на маймуноптицата в тази онлайн игра. Влез в древния храм с анимационните герои, изследвай стаите и открий много съкровища. Задействай механизмите, за да отвориш вратите и да стигнеш до изхода във всяко едно ниво. Можеш да превключваш управлението между двата героя.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Храма на маймуноптицата

Играй онлайн Храма на маймуноптицата (Temple of Monkeybird) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Храма на маймуноптицата е онлайн игра с шантави рисунки, анимационни герои, лабиринт, от категория Логически.

Можеш да играеш Храма на маймуноптицата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Храма на маймуноптицата (Temple of Monkeybird) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Храма на маймуноптицата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Храма на маймуноптицата е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 587 пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat