Диабло Безсмъртен

регистрация
Игри онлайн Приложения

Диабло Безсмъртен

Направи любима
Гласувай: 
 4.0 5 (11 гласа)

Диабло Безсмъртен

Диабло Безсмъртен Диабло Безсмъртен (Diablo Immortal) е безплатна игра за мобилни устройства от серията Диабло. Играта има също и версия за персонален компютър. Действието в тази масова онлайн ролева игра се развива между събитията от Диабло 2 и Диабло 3. Играта е изработена от Blizzard Entertainment. Играта беше обявена през 2018 и издадена за Android и iOS на 1 юни 2022, на същата дата излиза и бета версия за Уиндоус операционна система. Видео упътване

PlayStore AppStore

Диабло Безсмъртен

qrcode Диабло Безсмъртен (Diablo Immortal) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Диабло Безсмъртен е игра приложение за мобилни устройства с рпг, мобилни, от категория Приложения.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Диабло Безсмъртен (Diablo Immortal) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Диабло Безсмъртен може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Използвай връзките в описанието на играта, за да инсталираш играта на устройство с Android или iOS.

Играта Диабло Безсмъртен е оценена с оценка 4.0 от 5 с 11 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

ludmila
ludmila гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg