Духа на балончетата

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Духа на балончетата

Духа на балончетата
Приготви се за едно лудо пукане на балончета в тази онлайн игра. Победи във всички 50 нива в играта. Целта е да комбинираш поне 3 балончета от един цвят, за да ги премахнеш и да изчистиш цялото поле. Изпълни задачите във всяко ниво, за да спечелиш три звезди. Използвай добра стратегия и накарай специалните балончета да взривят големи области. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 3.7 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 815480
Сребърен медал
Точки 451295
Бронзов медал
Точки 412170
4
Точки 387140
5
Точки 377415
6
Точки 377045
Точки
Покажи още

Духа на балончетата

Играй онлайн Духа на балончетата (Bubble Spirit) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Духа на балончетата е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Духа на балончетата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Духа на балончетата (Bubble Spirit) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Духа на балончетата може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Духа на балончетата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Духа на балончетата е оценена с оценка 3.7 от 5 с 4 гласа и е играна 704 пъти.

Избрани игри

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 67245 точки (24 място)
Харесва миТочки преди 45 минути
Без аватар
svetlina спечели 207075 точки (20 място)
Харесва миТочки преди 2 часа
Без аватар
bisibg007 спечели 377045 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 3 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat