Пасианс приключенията на г

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Пасианс приключенията на г-н Бийн

Пасианс приключенията на г-н Бийн Това е забавна игра на пасианс с г-н Бийн. Присъедини се към г-н Бийн в неговите приключения, опитвайки се да си направи селфи на моста в Лондон, той пада от моста и попада на кораб за Америка. Когато отваря очите си, той се е озовал в Ню Йорк, където започват неговите пасианс приключения с карти.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Пасианс приключенията на г-н Бийн

Играй онлайн Пасианс приключенията на г-н Бийн (Mr Bean Solitaire Adventures) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс приключенията на г-н Бийн е онлайн игра с пасианс, карти, филми, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пасианс приключенията на г-н Бийн на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс приключенията на г-н Бийн (Mr Bean Solitaire Adventures) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Пасианс приключенията на г-н Бийн може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пасианс приключенията на г-н Бийн не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс приключенията на г-н Бийн е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 249 пъти.

Избрани игри

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
julian
julian гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 3 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat