Рампа

регистрация
Рампа
Търкулни своята топка по безкрайните рампи в тази онлайн игра. Покажи своите умения и търкаляй топките по платформите колкото се може по-надалеко. Събирай монети, за да събереш енергия и да отключиш някой от бонусите в играта - бързина, безсмъртие или летене за кратък период. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)
Класация за Рампа
Днес
Всички
Златен медал
Точки 1698
Сребърен медал
Точки 1286
Бронзов медал
Точки 1139
4
Точки 1131
5
Точки 824
6
Точки 709
Точки
Покажи още

Рампа

Играй онлайн Рампа (Ramp) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Рампа е онлайн игра с умения, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Рампа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Рампа (Ramp) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Рампа може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Рампа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Рампа е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа и е играна 410 пъти.

Избрани игри

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 105 точки (28 място)
Харесва миТочки преди 16 минути
PLamenna
PLamenna спечели 173 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
vdk7
vdk7 спечели 103 точки (28 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat