Давай пиле

регистрация
Игри онлайн Игри с пилета

Давай пиле

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Давай пиле

Давай пиле
Играй с пилетата и им помогни да стигнат до другата страна в играта. Пази се от колите по пътя и използвай дървените трупи, за да пресечеш реката. Събирай перата по пътя за допълнителни точки. Опитай се да преведеш колкото се може повече пилета до другата страна. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 20700
Сребърен медал
Точки 18705
Бронзов медал
Точки 16610
4
Точки 15370
5
Точки 13695
6
Точки 11855
7
Точки 10560
8
Точки 9200
9
Точки 7930
10
Точки 7650
Точки
Покажи още

Давай пиле

qrcode Играй онлайн Давай пиле (Go Chicken Go) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Давай пиле е онлайн игра с пилета, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Давай пиле на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Давай пиле (Go Chicken Go) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Давай пиле може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Давай пиле не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Давай пиле е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 706 пъти.

Последни събития

Без аватар
lud09 спечели 20700 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
MrYeeHaw
MrYeeHaw добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
MrYeeHaw
MrYeeHaw спечели 635 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg