Кулата на Рапунцел

регистрация
Игри онлайн Скачане игри

Кулата на Рапунцел

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.8 5 (6 гласа)

Кулата на Рапунцел

Кулата на Рапунцел
Злата вещица е заключила Рапунцел във високата кула в тази онлайн игра. Красивия принц се нуждае от твоята помощ, за да спаси принцесата. Скачай по первазите на прозорците и стигни до върха на кулата, за да помогнеш на Рапунцел. Внимавай, защото злата вещица ще използва своите сили, за да те спре. Нейните верни слуги ще се опитат да те повалят и ще хвърлят скали по теб. Трябва също да избягваш отровните тръни, които висят по первазите. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 910
Сребърен медал
Точки 802
Бронзов медал
Точки 576
4
Точки 569
5
Точки 543
6
Точки 485
7
Точки 461
8
Точки 449
9
Точки 430
10
Точки 427
Точки
Покажи още

Кулата на Рапунцел

qrcode Играй онлайн Кулата на Рапунцел (Rapunzel Tower) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кулата на Рапунцел е онлайн игра с скачане, рапунцел, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Кулата на Рапунцел на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кулата на Рапунцел (Rapunzel Tower) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Кулата на Рапунцел може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Кулата на Рапунцел не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кулата на Рапунцел е оценена с оценка 3.8 от 5 с 6 гласа и е играна 851 пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 400 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
veni164
veni164 спечели 430 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
taca68 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg