Скъпоценни балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Скъпоценни балончета

Скъпоценни балончета
Помогни на сладкия еднорог в играта да събере всички скъпоценни камъни. Твоята задача е да комбинираш балончетата по цветове и да изчистиш цялото игрално поле. Опитай се да спечелиш колкото се може повече точки, по-големи комбинации ще ти донесът повече точки. Не допускай балончетата да достигнат червената линия, в противен случай играта ще приключи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 1343315
Сребърен медал
Точки 1145080
Бронзов медал
Точки 998955
4
Точки 924310
5
Точки 903780
6
Точки 900225
Точки
Покажи още

Скъпоценни балончета

Играй онлайн Скъпоценни балончета (Bubble Gems) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скъпоценни балончета е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Скъпоценни балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скъпоценни балончета (Bubble Gems) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скъпоценни балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Скъпоценни балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скъпоценни балончета е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 426 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
luciana спечели 791100 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 12 часа
Без аватар
svetlina спечели 689905 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 12 часа
OldTop
OldTop спечели 194090 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat