Дървар

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 1 5 (1 глас)

Дървар

Дървар
Дървар Играй с дърваря в тази нова версия на играта и отсечи колкото се може повече дърва. Трябва да сечеш дървото ор правилната страна, така че клоните да не паднат върху главата ти. Има четири популярни героя, с които можеш да играеш: Логан, Майкъл Джексън, Агент К от филма Мъже в черно и Беатрикс Киддо от Да убиеш Бил. Бъди бърз и не позволявай линията с енергия да се изпразни.

Използвай стрелките наляво и надясно за игра. Видео упътване

Дървар

Играй онлайн Дървар (Timber Мan) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дървар е онлайн игра с умения, класически, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Дървар на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дървар (Timber Мan) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дървар може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Дървар не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дървар е оценена с оценка 1 от 5 с 1 гласа и е играна 344 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg